Stormbanen

Hindernis baan

Army-Run

Survival-Run

Rumble-Run

Take-out-baan

Stormbaan / hindernisbaan

The Bootcamp Run

Jungle Adventure Run

Pipe-Line Run

Stormbaan huren bij Het Popcornpaleis in Brabant

Wil je graag een opblaasbare stormbaan huren voor een sportieve dag met vrienden, familie of collega’s? Stormbaan verhuur Het Popcornpaleis verzekert je van een geweldige sportdag, een spetterend zeskamp of een onvergetelijk (vrijgezellen)feest! De opblaasbare stormbanen van Het Popcornpaleis zijn er in verschillende maten, thema’s en met verschillende obstakels. Je hebt dus de keuze uit stormbanen met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo is er voor ieder wat wils. De stormbanen van Het Popcornpaleis zijn uitermate geschikt voor diverse evenementen, zoals schooluitjes, bedrijfsuitjes, dorpsfeesten en vrijgezellenfeesten.

Opblaasbare stormbaan huren tegen een lage prijs

Bekijk hierboven ons uitgebreide aanbod aan stormbaan verhuur. Van hindernisbanen tot bootcampbanen en survivalbanen; noem het maar op, we hebben het allemaal! Doordat onze stormbanen beginnen en eindigen met een vlak stuk, kun je zelfs meerdere stormbanen combineren tot één lange baan. Zo maak je er een ware race van. Een opblaasbare stormbaan huren die zowel geschikt is voor een binnen- of buitenlocatie? Dat is ook mogelijk. Zo ben je nooit afhankelijk van het weer en kun je ook op regenachtige dagen kiezen voor stormbaan verhuur van Het Popcornpaleis. En dat ook nog voor zo’n voordelige prijs.

Stormbaan huren in combinatie met andere attracties

Wil je jouw sportieve dag helemaal compleet maken? Bij Het Popcornpaleis kun je niet alleen een stormbaan huren, maar heb je ook keuze uit heel veel andere attracties. Denk aan diverse sport spelenspringkussensspelkussenswaterattracties en zeskamp spelen. De diverse attracties kun je met elkaar combineren. Jouw evenement is sowieso geslaagd, fun gegarandeerd! Wil je graag een stormbaan huren? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Jij kiest welke opblaasbare stormbaan je graag wil huren en wij doen de rest. Overigens is het ook mogelijk om de stormbaan door ons te laten plaatsen op de door gewenste locatie. Heb nog vragen over de mogelijkheden van een stormbaan huren? Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee over het vetste parcours!